Udgivet i Artikler

Køb af LED Cykellygter - 4 ting du skal overveje før køb og 2 grunde til at du bliver glad for dem

Af Ratings.dk

Når det kommer til Cykkellygter findes der så mange forskellige lygter, som du kan vælge i mellem. Dette kan være med til at gøre det svært at finde ud af hvilken type lygte du skal vælge til din cykel. Hvis du er i tvivl, så kan det være en idé for dig at kigge nærmere på LED cykellygter. Det kan vise sig at denne type cykellygter vil være helt perfekte til dig.

Dog er der nogle ting du skal overveje inden du køber denne type lygter, men hvis du så faktisk køber dem, så bliver du også glad for dem.

1. Overvej dine behov

Inden du køber cykellygter skal du overveje hvilke behov du har til lygterne. Dette er vigtigt uanset om du køber LED lygter, eller om du køber magnet lygter. Dit behov har meget at skulle have sagt på hvilke lygter du kan, og bør bruge.

Hvor ofte skal du bruge cyklen? Har du tid til at oplade lygternes batterier? Skal der ikke være batteri? Hvor skal du cykle henne? Er der brug for en kraftig lygte? Skal det være en miljøvenlig lygte? Hvilken pris er du villig til at betale?

Alt dette skal du overvej inden du anskaffer dig en cykellygte. Så snart du har fundet alle svarene bliver det noget nemmere for dig at finde de helt rigtige lygter der lever op til dine behov, og derved kommer du ikke til at opleve nogle problemer.

2. Hvad skal de bruges til?

Der findes forskellige cykellygtetyper, og mange af dem er egnet til noget bestemt, eller er bedre i et bestemt område. For eksempel så er magnet lygter bedre til brug i byen, da den nemt kan ses fra flere vinkler. Den kan ses fra siden, hvilket også er med til at øge din sikkerhed, når du cykler.

Dog er MTB lygter meget bedre hvis du skal cykle i skoven med din Mountain bike, da denne lygte er kraftige end magnet lygten. Dette gør også at du kan se mere, når du cykler rundt i skoven, og gør det derfor mere sikkert for dig.

Hvis du cykler både i skoven og i byen, eller måske cykler mere i de mindre områder i Danmark, så er en LED lygte et fantastisk valg. Denne lygtetype kommer med flere indstillinger, når det gælder lyset. Du kan indstille lygten alt efter hvilket behov du har. Du kan vælge mellem fuldt tryk, normalt eller blinkende lys. Fuldt lys er kraftige, og er derfor et godt valg til skoven eller mindre veje, hvor normalt er helt perfekt til cykelturen i byen.

3. Miljøvenlig løsning

Hvis du gerne vil lave et miljøvenligt valg af lygter, så er LED et godt valg. Det at de kører på batteri, gør at du bare skal lade dem op en gang i mellem, og så kan de holde i relativt lang tid. Dette betyder at du ikke skal bruge meget strøm.

Dog er der en ulempe ved denne type cykellygter, da denne ikke er fast monteret, er de noget nemmere at stjæle. Så, når du ikke bruger din cykel, så kan det være en god idé at tage lygterne af, og tage dem med dig indenfor. Hvad enten det er på arbejdet eller der hjemme, så er det sikrest at tage lygterne med dig.

4. Prisen

Pris leget for cykellygter er også meget bredt, hvilket gør at der er noget for alle. Dette betyder dog også at nogle lygter kan gå hen og blive meget dyre, hvilket gør at mange måske ikke har råd til en bestemt type cykellygte. Dog behøver du ikke bekymre dig om dette, når det gælder LED lygter.

Når det gælder LED cykellygter, så har de en fornuftig pris, især hvis du tænker over hvad den kan. Den kan holde i lang tid, du kan vælge mellem flere lysindstillinger, de er kompakte og nemme at have i lommen, når cykelturen er slut. Derudover så er alle LED cykellygterne vandtætte, så du behøver ikke at bekymre dig om vejret, når du skal ud og cykle, for LED lygten skal nok lyse vejen op for dig.

2 Grunde til hvorfor du bliver glad for LED Cykellygter

Der er mange grunde til hvorfor du vil blive glad for LED cykellygterne. Det at anskaffe nogle lygter som er LED, er et godt valg, og giver dig en sikker, tryg og god cykeltur, hvor du kan se lige hvad du skal. De opfylder alle kravene, så du får ingen bøder, hvilket i sig selv altid er et plus. Bare to af de grunde til at du vil blive glad for lygterne er deres lange levetid, men også den utroligt høje kvalitet, som lygterne har.

1. Lang levetid

Når det kommer til at have produkter, som løber på batteri er der ikke noget værre end, når levetiden er meget kort, og du konstant skal til at lade den. Dette er dog ikke et problem, hvis du vælger at købe en LED lygte til din cykel.

En LED cykellygte har en lang levetid, hvilket gør at du ikke behøver at lade den hverdag, du kommer ikke til at bekymre dig, om den kan hold i alt den tid du skal bruge den. Dette gør at det er meget nemmere og rare for dig at bruge dette produkt, hvilket også er en af de grunde til hvorfor du bliver glad for denne lygtetype. Det gør dit liv let nemmere, og der er ingen grund til bekymring, du får en sikker og god cykeltur, hvor vejen vil være oplyst foran dig hele tiden.

2. Høj kvalitet

Udover at denne lygtetype har en lang levetid, så er selve produktet også af høj kvalitet. Det er holdbart, og kan bruges mange gange uden grund til bekymring om at den går i stykker. Derudover er en LED lygte vandtæt, hvilket gør at du kan cykle i alt vejr, uden at være bekymret om at batteriet vil blive vådt og derfor gå i stykker.

Hvis du kommer til at tabe den, så er der heller ikke nogen grund til bekymring. Du bør ikke smide med den, og du skal helst undgå at tabe den, dog hvis det sker at du taber den, så kan den godt holde til det, og den vil ikke gå i stykker.

Selve lygtedelen af denne cykellygte er også god. Lyset er klart, og kan indstilles, hvilket gør det nemmere for dig at bruge den i mange situationer, og du kan se klart uanset hvor du cykler, hvilket er med til at gøre cykelturen meget mere sikker for dig.