Udgivet i Sport og Fritid

Køb af ny fodboldtrøje - 4 ting du skal overveje, når du køber

Af Ratings.dk

Når du skal have en eller flere fodboldtrøjer, så er der lige nogle ting, som du skal overveje, inden du går igennem med købet. Der er nemlig så mange gode trøjer derude, og det ville være så ærgerligt, hvis den du køber, ikke sidder perfekt på dig. Især fordi de nemlig kan sidde perfekt på dig, så længe du finder den perfekte.

Men for at kunne finde den perfekte, skal du lige overveje disse ting inden. Det er ting som, hvem den er til, altså, hvem skal gå med den og størrelser og så videre. Først og fremmest er det vigtigt at kende dem der skal gå med fodboldtrøjen. Især når der er så mange forskellige fodboldtrøjer.

1. Er trøjen til dig selv?

Aller først skal du være sikker på at du kender vedkommende, som skal have fodboldtrøjen. Altså for eksempel er trøjen til dig selv? I så fald, så kender du jo godt dine egne mål. Du ved hvilke størrelser du normalt bruger. Der behøver du ikke at gætte. Og hvis du er i tvivl, kan du altid bare gå ud og måle dig sig. Du har trods alt, dig selv til rådighed.

Det bliver så mere udfordrende hvis trøjen er til en anden. Så skal du kende den andens mål. Ellers kommer den jo ikke til at sidde perfekt på dem! Og det ville jo være ærgerligt at skulle bruge penge på en fed gave, som en fodboldtrøje, som de så ikke kan passe alligevel! De kan selvfølgelig bare bytte den bagefter, så det er ikke det største problem, men det ville da være federe at få den rigtig første gang!

Så enten skal du hemmeligt måle din ven, eller også skal du tage ud og shoppe med dem for sjovt, og lægge ekstra mærke til, hvilke størrelser de går efter og hvad der passer dem!

2. Er den flere trøjer du skal have fat i?

Er det kun en enkelt trøje, som du skal have fat i? Eller er det et helt fodboldhold, som skal have trøjerne? Det er vigtigt af mange årsager. En af dem går tilbage til det tidligere spørgsmål. Det er nemlig målene. For hvis det er flere, som skal have trøjer, så leder du straks efter mange forskellige mål og størrelser.

Altså alle kan jo ikke passe den samme trøje. Så skal du til at samle målene ind for alle på holdet eller alle som skal have en. Og så skal du også til at købe flere forskellige. Du kunne selvfølgelig også bare købe en størrelse til alle, men hvilken går man så efter? Den midterste? Hvad så med dem, som den er for lille til? Man kan nemmere være i en for stor trøje end en for lille, så der er det anbefalet at købe for store størrelser.

Spar penge på mængde

Det andet man skal overveje, er købe mængde. Dette er vigtigt, fordi der er nemlig en masse penge at spare. Så det handler om at finde et sted, som er villig til at give dig noget mængderabat for forskellige størrelser. Men det er ikke alle steder, som gør det.

Og måske gør det sted, som har den trøje, du gerne vil have fat i, det ikke. Så må du håbe at dem, som skal have trøjen, har nogle størrelser, som går igen, så kan du i det mindste få flere omgange af mængderabat. Eller du kunne slå dig sammen med andre fodboldhold og købe trøjer sammen med dem. Større sandsynlighed for mængderabat mulighed!

3. Er det til drenge eller piger?

Denne burde ikke være en stor udfordring. Det er trods alt ikke unormalt at piger går rundt i drenge trøjer. Men man ser ikke så ofte drenge gå rundt i pige trøjer. Så hvis du ikke vil bruge pengene på det, kan du bare købe drenge trøje. Men der er altså lidt forskel på trøje designet til kønnene. Kvindernes går lidt mere ind rundt om taljen for eksempel. Så hvis du gerne vil have, at trøjen skal sidde mere end perfekt, som de kan, så skal du ud og investere i de rette køn til personerne.

4. Hvilken trøje skal det være?

Så kommer det store spørgsmål! Nemlig, hvilken trøje skal du have? Skal det være en kendt en, som allerede bliver brugt af et fodboldhold? Er det et fodboldhold fra Danmark, eller er det et udenlandsk fodboldhold? Eller har i et originalt design til jeres egen klub? Eller måske er det en personlig trøje, som kun du skal gå med, fordi du gerne vil have dit yngling holds trøje på, eller din yngling spiller på? Det er de valg, som du har i denne afdeling!

Først og fremmest, så er danske fodboldtrøjer billigere at lave de fleste steder. Det giver mening, når man tænker på, at designet ikke kommer udenlands fra. Det er færre licenspenge, som skal betales for dette design. Selvfølgelig skal det ikke lade det have indflydelse på dit valg af trøje, du skal købe den, som du gerne vil have, uanset prisen. Men man skal lige være klar over det inden man bruger penge på det.

Lav dit eget design

Eller hvis man har sit eget originale design, så kan man også få det. Der skal man dog bare lige finde en udbyder, som tillader at lave costum designs, ellers kommer man ikke særlig langt! Det er nemlig ikke alle udbydere man kan få ind til og bede dem om at printe sit eget design. Plus, så skal man også finde en udbyder, som printer i godt design. Det er så nedern at løbe rundt i en trøje, som ikke føles god at løbe i. Fodboldtrøjer er jo nemlig lavet i specielle materialer af lige denne årsag!

Sidst men ikke mindst, hvis det man leder efter, er en personlig trøje med sit yndlingshold eller yngling spiller. Disse er ikke svære at få fat i, der skal man bare lige overveje, om de har din størrelse. Eller om det overhovedet betyder noget. Måske vil du gerne have trøjen i din yndling spilles størrelse, så er det måske ikke vigtigt, at den ikke sidder godt på dig!

Men det kan du lige overveje selv. Begge ting er nemlig en mulighed. Så udvalget er stort og muligheder er mange. Men nu ved du lidt mere om de ting, du skal overveje, inden du køber en fodboldtrøje!