Udgivet i Artikler

Hvilken julekalender til voksne skal du købe til dig selv i år? Her er 9 gode bud

Af Ratings.dk

Julen er på vej, og du kan gøre december til en endnu dejligere måned for en, du har kær, ved at købe dem en julekalender. Det er nemt at finde julekalendere til børn, men du har stadig mange muligheder, hvis du skal finde en til en voksen. Her er otte ideer til, hvad du kan give som julekalender til voksne.

1: Chokoladekalender

En chokoladejulekalender er altid et hit, uanset om det er til en voksen eller et barn. Der findes de helt klassiske typer, som du kan finde i alle supermarkeder, men der er også et stort udvalg, når det kommer til lidt mere fancy chokolade. Mange store chokolademærker laver deres egne julekalendere, som du nemt kan bestille online. På den måde kan du også personliggøre kalenderen lidt mere. Måske er personen vild med marcipan? Så kan du garanteret finde en chokoladejulekalender, der har fokus på marcipan.

2: Pleje-kalender

Er din julekalender til en, der går op i hud- eller hårpleje? Der findes mange forskellige kalendere, som har fokus på netop den slags. Her kan hver låge gemme på små cremer, shampooer, hårolier, balsammer og lignende. På den måde kan man også afprøve lidt forskellige produkter og eventuelt opdage noget, der er perfekt til lige netop deres hår- eller hudtype, så man kan stråle juleaften!

3: Lakridskalender

Er modtageren af julekalenderen en sand dansker og dermed lakridselsker? Så skal du da købe dem en lakridsjulekalender! På den måde får de et lækkert stykke lakrids hver dag op til jul. Du kan finde en kalender, der har forskellige slags lakrids, så en dag er der saltlakrids, og den næste dag er der sød lakrids, så der er lidt variation. Der er også kalendere, der har det samme i hver låge, som jo er helt perfekt til personen, der er vild med netop det. Det kan for eksempel være lakridspiber.

4: Kaffe- eller te-kalender

Når det bliver koldt, er det oplagt at drikke kaffe eller te, alt efter hvad man foretrækker. Med en varm drik bliver de kolde måneder lidt hyggeligere, og derfor er det oplagt med en julekalender, der indeholder kaffe eller te. Det kan for eksempel være, at modtageren har en kaffemaskine, der bruger kapsler, og så kan du eventuelt finde en julekalender, der har en ny kaffekapsel bag hver låge.

Ligeledes kan man få julekalendere, hvor der kommer sig en ny slags te hver dag, som man kan starte dagen med. Nogle kalendere har fokus på julesmage såsom kanel, og andre kommer med flere blandinger.

5: Personlig kalender

Du behøver nødvendigvis ikke at købe en færdiglavet julekalender, hvis du synes, det er svært at holde dig inden for en type af produkter. Du kan vælge at gå hele vejen selv, og købe alle 24 ting og pakke dem ind, så du ved helt nøjagtigt, hvad man får hver dag. Dermed kan du købe lidt slik og chokolade, lidt pleje, lidt kaffe, lidt te, eller hvad end du ved, modtageren vil blive glad for. Dette kan dog nogle gange være dyrere end at købe en færdiglavet, og det kræver selvfølgelig generelt lidt mere indsats fra din side.

6: Makeup-kalender

Måske er modtageren vild med makeup og sminke? Så kan du også købe en makeup-kalender til dem! Ligesom med pleje-kalenderen, er der her små produkter, som kan vise sig at blive modtagerens nye yndlings. Der kan være en lille mascara, en lille læbestift, og mange andre ting. Du kan også vælge en kalender, der har fokus på både makeup og pleje. Ligeledes kan man også få kalendere, der er lavet med tanke på smukke negle. Der kan være neglelak, neglepleje, neglesakse, neglefile og lignende ting i den slags kalender.

7: Stearinlys-kalender

December er en vintermåned, og derfor er det også en ret mørk måned. Her kan det være super hyggeligt med levende lys. Det findes der også en julekalender til! Det kan være forskellige duftlys, der er i kalenderen, så man kan tænde et lille lys hver dag op til jul og nyde den dejlige duft, der kommer med den. Det kan være lys udelukkende med juledufte, såsom kanel og brunkager, eller med et større udvalg af forskellige dufte, såsom lavendel, jasmin, appelsin eller mange andre muligheder.

8: Strømpekalender

Er modtageren typen, der synes det er sjovt med farverige strømper med motiver og mønstre? Så er det en strømpekalender, der er svaret. Man kan nemlig få julekalendere, der giver et par strømper hver dag op til jul! Ved nogle kalendere er alle strømperne med juletema, så der kommer strømper med gaver på, julemænd, juletræer og så videre, hvoraf andre er med forskellige mønstre og motiver, som passer til hele året. Du kan garanteret også finde en kalender, der har strømper med begge dele; både til jul og til andre tider.

9: Kalender med smag i

Står modtageren tit i køkkenet og er vild med alverdens forskellige madoplevelser? Også hertil kan du finde en julekalender. Julekalendere kan jo indeholde alt muligt, og det gælder også ting såsom pesto, tapenader og lignede godter, der kan bruges i køkkenet, og som ikke skal på køl. Små daglige, lækre gaver skal nok gøre december god, og det er noget, der også kan bruges efter måneden er gået. Måske skal I have en dag med tapas, hvor I kan bruge nogle af tingene fra denne kalender?

God jul!

December er en dejlig måned, og den kan blive endnu bedre med en julekalender. Der er mange muligheder indenfor julekalendere til voksne, så du kan garanteret finde en, der passer godt til den person, du vil gøre vintertiden bedre for. Uanset om modtageren er til salt, sødt eller forskellige hyggelige ting, skal modtageren nok blive glad for din betænksomhed.